Laulutunnit

''Meeri on opettajana rautainen ammattilainen, mutta helposti lähestyttävä. Tunnelma tunneilla on rento. Siksi uuden oppiminenkin tapahtuu lähes huomaamatta. Meeri jaksaa myös aina kehua ja kannustaa niin, että lähden laulutunneilta poikkeuksetta hyvällä tuulella ja hymyillen.''

-Anna

''Meeri opettaa selkeästi ja tarkasti äänenkäytön perusasiat. Häneltä saa paljon hyviä vinkkejä harjoitteluun. Pidän siitä, että Meeri uskaltaa vaatia, mihin yhdistyy hänen erinomainen kykynsä lukea oppilasta ja kuunnella tämän toiveita. Meerin tunneilla opin laulamaan rennosti ja saamaan ääneni uudelle tasolle, mistä olen superkiitollinen. Suosittelen lämpimästi Meerin opetusta kaikille!''

-Eeva

Laulutunneista

Laulupedagogina olen oppilaslähtöinen ja kannustava. Haluan, että oppilaani kokevat jokaisella tunnilla onnistumisen kokemuksia ja musiikin iloa. Minun tunneilleni voi tulla kokeilemaan ja leikkimään omalla äänellä ilman paineita. Etsitään yhdessä sinun äänesi ja tapasi toteuttaa musiikkia. Laulamisessa minulle erityisen tärkeää on ilo ja ilmaisu. Panostan tunneillani terveeseen äänenkäyttöön, ilman kiristyksiä ja puristuksia. Laulamisen pitää tuntua hyvältä! 

Voimme syventyä tunneilla juuri siihen osa-alueeseen, mihin haluat eniten keskittyä; laulutekniikkaan, esiintymiseen, rytmin käsittelyyn tai vaikkapa musiikin teoriaan. Hallitsen laajasti kevyen musiikin genret, mutta vahvuuksiani ovat musikaalibiisien lisäksi erityisesti pop-, soul- ja r 'n b -henkinen musiikki. Jos siis kaipailet neuvoa vaikkapa korukuvioiden haltuun ottamisessa tai poppisoundin hakemisessa, olen oikea opettaja sinulle. Lisäksi ''kovaa ja korkeelta'' ovat erityistä osaamisaluettani, joten löydämme yhdessä varmasti myös ylä-äänien salat. Tunneillani lauletaan myös rockia, jazzia, kansanmusiikkia ja iskelmää.

Opetan laulua tällä hetkellä enimmäkseen Tampereen Laulukoulussa. Lisäksi opetan laulamista Lempäälässä Pirkan Opistossa Taiteen perusopetuksen puolella. Tunneilleni ovat tervetulleita kaikenlaiset ihmiset ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta. Sinulla ei myöskään tarvitse olla aikaisempaa kokemusta laulamisesta tai laulutunneista, vaan voimme aloittaa yhteisen laulumatkan täysin alkeista. Jos olet kiinnostunut laulutunneistani, voit siirtyä suoraan Laulukoulun sivuille painamalla tästä.

Rakkaudella
Meeri

Kuva: Emil Pohjanen
Kuva: Emil Pohjanen